Platíte zbytočne vysoké splátky za hypotéku?

Zistite, ako si môžete znížiť splátky za hypotéku aj bez finančného sprostredkovateľa alebo poradcu.

Prečítajte si komplexný zoznam krokov, ktoré Vás čakajú pri refinancovaní hypotekárneho úveru.

Stiahnúť ZDARMA teraz

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Mám radosť z Vašej návštevy na mojich webových stránkach.

Ochranu osobných údajov beriem vážne. Je pre mňa dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na mojich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č.  122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov mi týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

 

Aké údaje uchovávam?

Počas Vašej návštevy mojich stránok zaznamenávam IP adresu, ktorú vám pridelil Váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili moju stránku, ako dlho ste na mojej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s Vašimi osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávam tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávam k Vašej osobe, rada Vám ich na požiadanie poskytnem písomne. Pokiaľ by i napriek mojej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, rada ich opravím.

 

Cookies

Používam cookies k tomu, aby som zistila preferencie návštevníkov web stránok a vedela na základe toho prispôsobiť moju ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby som zistila, či už ste moje stránky z Vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží Váš internetový prehliadač na Váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo Vašom internetovom prehliadači.

 

Na čo tieto informácie používam?

Informácie, ktoré spracovávam môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie ponuky – Vaše informácie mi pomáhajú prispôsobiť moju ponuku Vašim individuálnym potrebám.
  • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujem moju web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú mi dávate.
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – Vaše informácie mi pomáhajú efektívne odpovedať na Vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovanie transakcií – Vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez Vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.
  • Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na mojich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa Vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na ohlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo mi napíšte a ja Vás odhlásim.

 

Odkazy tretích strán

Niekedy na mojich stránkach môžem odkazovať na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na mojich. Z toho dôvodu nenesiem žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je mojou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé správanie týchto tretích strán, kontaktujte ma na michal.kertesz@dk-finance.sk. Ďakujem.

 

Neposkytujem Vaše údaje tretím stranám

Nepredávam, neobchodujem ani žiadnym iným spôsobom neposkytujem Vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí mi asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na mojich projektoch a obsluhujú Vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním Vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

 

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som Vás mohla informovať o mojich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som Vaše údaje zablokovali.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maily, prípadne mi spätne napísať, že si už e-maily neprajete dostávať a ja Vás odhlásim.

 

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodnem zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejním ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 17.02.2016.